GRANOLA MED NAKENBYGG
Supergod granola med knasende flak av nakenbygg fra Duga.
Ingredienser
![](https://assets-global.website-files.com/65c4a8fd706b53f4abd073ab/65e5a3f44d6533ecaa5e1728_Duga-byggryn-flakL.jpg)
![](https://assets-global.website-files.com/65c4a8fd706b53f4abd073ab/65e5a3ba155593c3269d5175_GranolaDugaflaklow.jpg)
Slik gjør du:
Sett ovnen på 170 grader, og legg bakepapir på en stor stekeplate.
Ha byggflakene i en stor bakebolle og sett den til side.
Bland de øvrige ingrediensene i en liten bolle og visp det til en smidig masse. Hell blandingen over byggflakene og bland det godt.
Fordel blandingen utover det bakepapirkledte brettet og stek det i 18 minutter. Rør litt i blandingen hvert 5 minutt.
Kjøl deretter blandingen på rist. VENT 5 minutter før du rører i blandingen når du har tatt den ut av ovnen, ellers vil den klumpe seg.
Når blandingen er helt avkjølt heller du blandingen over i en stor bakebolle.
Til slutt har du i 2 kopper av noe DU har lyst på i granolaen din.
Oppbevares i en tett beholder (boks eller glass anbefales).