Frokost

GRANOLA MED NAKENBYGG

Granola med din egen snert!

GRANOLA MED NAKENBYGG

Supergod granola med knasende flak av nakenbygg fra Duga.

PORSJONER

Ingredienser

3
kopp
Duga byggryn FLAK
1
kopp
1 kopp frø (bland f.eks. linfrø, solsikkefrø, gresskarkjerner
0
kopp
rapsolje
0
kopp
brunt sukker
0
kopp
flytende honning
0
ts
kanel
0
ts
salt
1
ts
vaniljesukker
2
kopp
valgri ingrediens (nøtter/tørket frukt) - blandes etter steking

Slik gjør du:

Sett ovnen på 170 grader, og legg bakepapir på en stor stekeplate.

Ha byggflakene i en stor bakebolle og sett den til side.

Bland de øvrige ingrediensene i en liten bolle og visp det til en smidig masse. Hell blandingen over byggflakene og bland det godt.

Fordel blandingen utover det bakepapirkledte brettet og stek det i 18 minutter. Rør litt i blandingen hvert 5 minutt.

Kjøl deretter blandingen på rist. VENT 5 minutter før du rører i blandingen når du har tatt den ut av ovnen, ellers vil den klumpe seg.

Når blandingen er helt avkjølt heller du blandingen over i en stor bakebolle.

Til slutt har du i 2 kopper av noe DU har lyst på i granolaen din.

Oppbevares i en tett beholder (boks eller glass anbefales).

Relatert

innhold

GRANOLA MED NAKENBYGG

BYGGKREM MED LIME OG KOKOS

GRYTEBRØD TIL FROKOSTEN

Meld deg på vårt

nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.