BYGGKREM MED LIME OG KOKOS
Ingredienser
2
dl
GULLBYGG middagsbygg
1
l
melk
2
dl
GULLBYGG lettkokte bygg- og havregryn
4
ss
kokosmasse
2
dl
fløte
2
ss
melis
Revet skall og litt saft fra 1 lime
Litt tropisk frukt, f.eks. ananas, mango, pasjonsfrukt
Slik gjør du:
Kok opp melken, tilsett middagsbygg og kok videre i ca 45 minutter eller til grynene er myke og grøten tykner.
Tilsett bygg- og havregryn og kok videre i 3-4 minutter.
Rist kokosmassen i en tørr stekepanne.
Pisk fløten med melis og lime til krem, og vend sammen med grøten. Server med ristet kokos og frukt.
Tips: Rød saus smaker godt til. Hvis du har dårlig tid kan Coop Gullbygg byggrynsgrøt brukes i stedet for å koke grøt fra bunnen av.