Bakst

FIBERSCONES

Fiberscones med rosiner og hakkede hasselnøtter - en sunn og velsmakende frokost, til lunsj eller som kveldsmat.

FIBERSCONES

Duga-produktene har så gode helsemessige virkninger at de kan ha sin plass ved alle dagens måltider. Tid ca 25 minutter.

PORSJONER

Ingredienser

2
ss
smør
3
dl
melk
1
ss
bskepulver
1
ts
sukker
1
ts
salt
40
g
Duga byggFIBER
2
dl
Duga byggmel
3
dl
hvetemel
1
dl
rosiner og/eller hakkede hasselnøtter

Slik gjør du:

Kjør alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin til en smidig deig.

Del deigen i to emner og klapp ut runde leiver, ca. 15 cm i diameter.

Legg begge leivene på bakeplate dekket med bakepapir.

Snitt et kryss over hver av dem så det blir fire like deler.

Prikk dem lett med gaffel, og stek dem gylne på 240 °C i 10-15 minutter midt i ovnen.

Tips: Server nystekte scones med creme fraiche og nyrørt syltetøy!

Relatert

innhold

GULLBYGG ENERGIBAR

TORSK MED TOMATSALSA OG BYGG

Meld deg på vårt

nyhetsbrev

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.