Grønnsakswok med bygg
Ingredienser
4
porsjon
kokt GULLBYG middagsbygg
2
gulrøtter
2
stangselleri
1
pose sukkererter
4
vårløk
1
rød paprika
1
grønn paprika
1
grønn squash
8
stk.
champignon
1
boks erter
1
boks mais
1
boks vannkastanjer
3
fedd hvitløk
1
cm frisk revet ingefær
Soyasaus
Cashew nøtter og frisk koriander
Olje til woken
![](https://assets-global.website-files.com/65c4a8fd706b53f4abd073ab/65e5ba4d0abd2f681234cbcd_post-produkter.png)
![](https://assets-global.website-files.com/65c4a8fd706b53f4abd073ab/65e5db871beb2a1168942a63_GR-NNSAKS-WOOK-MED-BYGG_Mindre.png)
Slik gjør du:
Kok middagsbygget etter anvisning på pakken.
Mens bygget koker vasker og kutter du grønnsakene. Begynn med de hardeste grønnsakene i woken (gulrøttene, sukkerertene og stangselerien).
Fres så resten av grønnsakene i gryta til de er litt myke, men fortsatt litt knasende og sprø.
Press over hvitløk og riv den friske ingefæren over.
Ha i middagsbygget og smak til med soyasaus, salt og pepper.
Dryss over cashewnøtter og frisk koriander før servering.