Lær om

Duga Delte Byggryn

Hvorfor velge Duga byggryn?

Duga byggryn har et naturlig høyt innhold av kostfiber og betaglukan*, som skiller det fra alt annet matkorn.
Bruk Duga FLAK byggryn til grøt og baking!

Ingredienser: Flak av norsk byggryn. Allergen: gluten. Nettovekt: 500 g. Opprinnelse: Utvalgte gårder i Østfold, Norge.

Serveringstips: KJØLESKAPSGRØT

Du trenger (2 pers): 2 dl Duga FLAK Byggryn, 2 dl melk, 2 dl yoghurt, evt 1 ss honning.
Bland sammen alle ingredienser og la det stå, i beholder med lokk, i kjøleskap over natten. Rør litt i grøten før servering. Smaker ekstra godt med litt frukt eller bær som topping.

Produktets næringsinnhold med mer finner du på matinfo.no >>>

Oppskrifter med Duga delte byggryn

No items found.